Használtautó értékesítés, felvásárlás, beszámítás

Autót szeretne vásárolni, de nem tud dönteni? Találja meg nálunk leendő útitársát. Megbízható autók, frissen szervizelve, normál állapotban!

Eladó járműveink

Magyarországi és külföldi okmányos használt gépjárművek, szervizelt és megkímélt állapotban várják Önt. Nincsenek rejtett hibák, se rendezetlen papírok. Csak és kizárólag tiszta előéletű autókat értékesítünk, melyeket telefonos egyeztetés után bármikor megtekinthet. Beszámítás lehetséges, de nem minden esetben! Keressen minket bizalommal!
Ajánlataink megtekintéséhez kattintson ide!

 

Felvásárlás

Tulajdonában lévő használt autóját átvesszük. Gyors állapotfelmérés után meghallgatjuk ajánlatát és megosztjuk Önnel a mienkét. Amennyiben megegyezésre kerül a sor, már tölthetjük is a papírokat! Várjuk hívását!

 

Beszámítás

Tulajdonában lévő gépjárművét beszámoljuk bármely általunk eladásra kínált használt autóba. Ha az előzetes állapotfelmérés során megfelelt a jármű, és beszámítási ajánlatunk kedvező Önnek, akkor már csak leendő személy- illetve tehergépkocsiját kell kiválasztania. Hívjon miket és térjen be hozzánk!

Bizományos értékesítés

Túladna gépjárművén, de nincs ideje? Nem tudja hogyan értékesítse feleslegessé vált autóját? Bízza hozzáértő szakemberekre!
Értékesítésben jártas kollegáink várják a lehetőséget, hogy segíthessenek Önnek!
Hozza be járművét egy előre leegyeztetett időpontra és kössön velünk egyedi megállapodást!

 

Budapest VIII. kerület | Budapest XVI. kerület | Kerepes